Facebook Pixel
OSAVI Maca 1000 mg 120 vcaps на супер цена Добавки за мъжко здраве и либидо

OSAVI Maca 1000 mg 120 vcaps

 • Osavi
 • Марка: Osavi
 • Код: 7436
 • Продадени: 0
 • Наличност: Да
 • 45.95лв.

Безплатна доставка над 70 лв. за клиенти на дребно
Безплатна доставка над 100 лв. за клиенти на едро

OSAVI Maca 1000 mg  е хранителна добавка под формата на твърда капсула и съдържа екстракт от корен на мака (Lepidium meyenii), отгледан в Перу. Мака е растение, съществуващо високо в Андите на Перу, което се използва традиционно от векове за своите ползи за здравето и устойчивостта си към неблагоприятни условия.

Основните характеристики и свойства на OSAVI Maca 1000 mg 120 vcaps включват:

Подпомага сексуалната активност и сексуалното желание: Коренът от мака е известен със своите положителни ефекти върху сексуалното здраве и функцията. Той може да помогне за увеличаване на сексуалното желание както при мъжете, така и при жените.

Поддържа мъжката и женската сексуална функция: Мака е известна със способността си да подпомага естествените процеси на организма, свързани със сексуалната функция при и двата пола.

Помага за поддържане на оптимална жизненост: Екстрактът от корен на мака може да допринесе за повишаване на енергийното ниво и поддържане на физическо и психическо благополучие.

Формула от висококачествен корен на мака: Предлага се в удобна форма на вегански капсули, подходящи за дневното ви хранене.


Специалното в OSAVI Maca 1000 mg 120 vcaps включва:

-Екстракт от зрял корен на мака: OSAVI Maca съдържа екстракт от зрял корен на мака (Lepidium meyenii), който е отгледан в Перу, където маката е ендемична култура в Андите.

-Сила, еквивалентна на 5000 mg корен на мака: Всяка капсула от 1000 mg OSAVI Maca е със сила, еквивалентна на 5000 mg корен на мака, което осигурява висока концентрация и ефективност.

-Без ГМО, без глутен, без соя, без лактоза: Продуктът е формулиран без ГМО, глутен, соя и лактоза, което го прави подходящ за хора с различни диетични предпочитания и ограничения.

-Подходящо за вегетарианци и вегани: OSAVI Maca е подходящ за вегетарианци и вегани, като не съдържа животински продукти.

-Опаковка от BioPET: Опаковката е произведена от BioPET, като 30% от пластмасата идва от захарна тръстика, което намалява въглеродния отпечатък на продукта.

Тази хранителна добавка е под формата на твърда капсула и съдържа екстракт отХранителната добавка Мака 1000 mg е специално формулирана, за да възстанови вашата жизненост, подобри самочувствието и влияе на половата функция. Всяка капсула съдържа 500 мг натурален екстракт от корен на мака, който е равносилен на 2500 мг корен на мака. Този екстракт е извлечен от растения, които растат диво в естествените условия на Перу, в хълмистите региони на Андите.корен на мака (Lepidium meyenii), отгледан в Перу. Мака е растение, съществуващо високо в Андите на Перу, което се използва традиционно от векове за своите ползи за здравето и устойчивостта си към неблагоприятни условия.

1 дoзa2 капсули

Дoзи в oпaĸoвĸa60

ПриемПоглъщайте капсулата с чаша вода. Препоръчваме да приемате две капсули след хранене.

Съставки: Мака (Lepidium meyenii) екстракт от корен, черупка (хидроксипропил метил целулоза), инулин.

Номер на вписване: Т032404418
Дата на вписване: 
5.6.2024


Зaбeлeжĸи:

 • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
 • Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
 • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
 • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
 • Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
Анти бот защита